«Мотосезон» на Рівненщині розпочався: 24 ДТП, 17 травмованих й 2 загиблих

Відомі основні причини аварій на Рівненщині

З початку квітня та у перший тиждень травня на Рівненщині поліцейські зареєстрували 24 автопригоди за участю мототранспорту. Унаслідок ДТП 17 осіб травмувалося, а 2 — загинули.

Перевищення швидкості, керування двоколісним без захисного шолома — основні причини скоєних на території області ДТП за участі мотоциклів, мопедів та скутерів, - повідомили в преслужбі поліції Рівненської області

Також правоохоронці склали 73 адміністративні протоколи за керування у стані сп’яніння та задокументували 1017 порушень правил дорожнього руху водіями двоколісних.

Прохання водіїв  мототранспорту неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними, обережними, користуватися захисним одягом, а передусім — мотошоломом, керувати транспортом тільки по досягненню відповідного віку, мати посвідчення водія та в жодному разі не сідати за кермо напідпитку, - закликають правоохоронці водіїв.

Слід нагадати, що мототранспортними засобами категорії A1, A – скутерами, мопедами та мотоциклами, тобто, двоколісними ТЗ, можна керувати особам, які досягли 16-річного віку, а на квадроциклі чи мотоциклі з колясками (категорія В1) — із 18. Для цього необхідно пройти навчання, скласти іспити та отримати посвідчення водія відповідної категорії.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень