Вийшла нова пісня гурту «Nirvana»

Її написав штучний інтелект

У мережі з'явився трек «Drowned in the Sun», який написав штучний інтелект Google Magenta у стилі гурту «Nirvana» спеціально для канадської організації «Over the Bridge».

Її  мета – нагадати про психічне здоров’я і психологічну підтримку завдяки музиці відомих музикантів, які померли молодими.

Організація «Over The Bridge» створила альбом у стилях музикантів з сумнозвісного «Клубу 27», куди увійшли Джимі Хендрікс, Джим Моррісон, Емі Вайнхаус, Курт Кобейн та ін. Таким чином «Over The Bridge» закликає людей з музичної індустрії вчасно отримувати необхідну психологічну підтримку, щоб вони могли продовжувати створювати музику ще довгі роки. Почути всі пісні можна тут.

А щодо композиції у стилі «Nirvana», то, щоб її написати, штучний інтелект опрацював близько 30 їхніх треків, вокал записав лідер групи «Nevermind» Ерік Хоган.

;amp

;amp

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень