995 десятикілограмових ящиків розвантажили біля Рівненської ОДА (ФОТО)

На Рівненщину надійшла ще одна партія ігрових наборів Лего для першокласників.

Нагадаємо, у липні межах освітньої реформи «Нова українська школа» першокласникам області привезли понад 18 тисяч індивідуальних наборів «Шість цеглинок».

А сьогодні дві фури привезли  995 великих ігрових наборів на клас, каже начальник управління освіти і науки області Григорій Таргонський:

Ми отримали чергову партію наборів ЛЕГО на виконання меморандуму про співпрацю з ЛЕГОФУНДЕЙШН, який має Україна. Це другий транш, по одному великому набору на кожний клас, тут 10 кілограмів. Але буде ще одна партія – 400 наборів. І ми будемо доповнювати великі класи.

Конструктори LEGO вчителі першокласників використовують як дидактичний матеріал для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання, а також  для фізкультхвилинок. До слова, набори LEGO для школярів безкоштовні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень