9 ознак того, що у вашому житті присутній замаскований ангел

Ми рідко про них говорило, але вони поруч

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Чи задумувались ви над тим, що люди, які поруч з вами, можуть бути прихованими ангелами? Такі люди з’являються у нашому житті не просто так чи вони особливі.

Ця людина без слів може визначити ваш емоційний стан

Вона відчуває, коли вам важко, навіть якщо ви приховуєте це. Вона має здатність бачити глибше і відчувати ті речі, які турбують вас. Їй не потрібно ставити питання, щоб зрозуміти, що у вас на думці.

Завдяки цій людині ви стаєте кращими

Вона допомогла вам стати більш відкритими до всього нового, змінила погляд на навколишній світ і відкрила у вашій душі нове джерело світла. А це здатні зробити далеко не всі.

У її компанії ви можете дозволити собі говорити про все

Поряд з нею ви почуваєтеся комфортно та легко знаходите теми для розмов. Здається, що ви можете розповісти їй все, що приходить в голову.

Вона уважно слухає

Вона готова уважно вислухати все, сказане вами. Ви знаєте, що яким би довгим не був ваш монолог, вона ні за що його не перерве. Ця людина дає вам можливість вилити свою душу.

Вона наповнює вас енергією, коли ви слабшаєте

Ця людина здатна підняти вам настрій навіть в найпохмуріший день. Якщо ви відчуваєте себе повністю спустошеними, варто побачити її й ви починаєте усміхатися і відчуваєте, як зсередини наповнюєтеся позитивною енергією. Вона дає вам той поштовх, на який ніхто не здатний.

Спілкуючись з нею, ви зцілюєтесь

Ця людина вміє «вилікувати» вас від того, що здавалося вам просто невиліковним. Вам не потрібно довго пояснити, у чому полягає проблема. Варто лише заговорити про це, як вона своїми словами запалює в вас щось таке, що надихає рухатися далі.

Вона лише дає вам хороші поради, а не вказує, що робити

Вона ніколи не тисне на вас. І завжди розуміє, яке рішення ви збираєтеся прийняти.

Прихований ангел ніколи не судить вас

Ця людина не з тих, хто засуджує інших. І ніколи не проклинає інших за той вибір, який вони роблять по своїй волі. Вона розуміє, що на будь-яку ситуацію потрібно дивитися під усіма кутами.

Ця людина не схожа на інших

Вона виділяється на тлі навколишніх людей. Ви не можете пояснити, що ж саме її відрізняє від інших, але для вас вона дійсно особлива.

Джерело: Клубер

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень