9 квітня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День Ангела 9 квітня відзначають чоловіки з іменами Єфрем, Іван, Кіндрат, Макар,  Олександр, Павло.

Також іменини сьогодні святкують жінки на ім'я Матрона і Марія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з Днем твого Ангела і від щирого серця бажаю міцних сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай у житті завжди горить вогник любові та мужності, а твій ангел-охоронець уберігає тебе від усієї біди.

***

У День твого Ангела хочу побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було сповнене любов'ю до ближніх, щастя, благополуччя. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поряд і все у житті складається вдало.

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки вдачу і море позитиву! І ангел-хранитель береже тебе від усіх негараздів.

***

Вітаю і бажаю бути здоровим і успішним завжди, прагнути до вершин і бути впевненим у собі. Нехай небо над головою буде чистим і світлим, а яскраві сонячні промені зігрівають і піднімають настрій!

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень