31 березня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 31 березня відзначають чоловіки з іменами Данило, Дмитро, Кирило, Трохим.

Також сьогодні святкують іменини жінки з ім'ям Наталя.

 

Вітання з Днем ангела

***

З днем ангела! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов та нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

***

З днем ангела! Крилом нехай тебе вкриє ангел-охоронець, від усіх труднощів відводячи твої дороги життя. Будь відкритий всьому новому, прагни і завойовуй, перемагай і слідуй своїм принципам і цілям. Вітаю!

***

Вітаю зі святом! Бажаю щасливої і радісної історії твого життя, прикрашеної добрими епізодами і сюжетом благополуччя, прекрасного настрою і великої удачі на шляху до заповітної мрії, міцного здоров'я і незгасної любові в серці.

***

Вітаю тебе з днем ангела! Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч і кожну мить веде тебе тільки вірною дорогою! Бажаю тобі душевної гармонії, любові та всього доброго і світлого! Цінуй кожен день і просто будь щасливий!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень