85 учасників АТО отримали землю на Рівненщині

Також затверджено 12 проектів землеустрою для рівненських захисників Вітчизни

Загалом із червня минулого року на Рівненщині надано 1838 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею понад 251 гектар. Найбільше учасники АТО планують використовувати землю під будівництво – 1094 ділянки, а також для ведення садівництва – 630 наділів і 114 – для ведення особистого господарства.

Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування області звернулося 3555 захисників Вітчизни. Найбільше бажання отримати земельні ділянки учасники АТО виявили у м. Рівному – 1201, Рівненському – 633, Здолбунівському – 254 та Костопільському – 164 районах. Про це повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень