8 ритуалів перед сном успішних та щасливих людей

Вони розслабляють і дають можливість добре відпочити перед наступним днем

1) Вони готуються до завтрашнього дня

Успішні люди починають завтра вже сьогодні. Вони пишуть свої списки справ напередодні ввечері, а не вранці, складають свій гардероб на наступний день або готують їжу на завтра заздалегідь.

2) Вони роздумують про сьогоднішні успіхи

Успішні люди щовечора записують 3 своїх найбільших успіхи за день. Це можуть бути такі важливі речі, як укладання великої угоди або заручини, або якась дрібниця на кшталт: «Вчасно витягнув червоний светр з білої білизни». Це дозволяє підтримувати позитивний тип мислення і відчувати вдячність за те хороше, що у вас є.

3) Закінчують роботу перед сном

За кілька годин до того, як вони самі готові лягти спати, більшість щасливих і успішних людей проводять чітку часову лінію, яку їхня робота просто не повинна перетинати.

4) Читають книгу

Читання онлайн відрізняється тим, що ви переходите за посиланнями, гортаєте додатки і змушуєте свій мозок стрибати, як мавпа, замість потрібного розслаблення. А от книга - це чудовий аналог діяльності, який тримає вас зосередженими і фактично заспокоює ваш розум.

5) Навчаються

Цікавим ритуалом, який ви можете створити для себе, може бути вивчення чогось нового або практика нової навички перед сном, наприклад, вивчення французької або в'язання.

Дослідження показали, що навчання перед сном може сприяти кращому запам'ятовуванню. Крім того, вибір діяльності, що розслабляє, в якості ритуалу перед сном може допомогти вам зосередитися на чомусь одному і відволіктися від усіх інших чинників, які могли б вас відволікати.

6) Уникають екранів

Синє  хвилі, які випромінюють ваші екрани, схожі на синє світло вдень, і це стимулює ваш мозок залишатися пильним.

7) Купаються

Розкішна ванна може бути найкращим ритуалом розслаблення перед сном. Занурення у воду може стати чудовим способом зняти стрес, як психічний, так і фізичний.

8) Розслабляють тіло

Багато хто з нас носить стрес дня у своїх м'язах.

Це фізичне напруження може ускладнити засинання, оскільки ви просто не можете розслабитися, тому це чудова ідея - створити ритуал, який допоможе звільнити ваше тіло від накопиченого стресу. Можна вийти на прогулянку по сусідству або навіть провести легке тренування. Також можна робити розтяжку або займатися йогою.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень