7 предметів гардеробу, які варто придбати цієї весни (ФОТО)

7 трендових речей, які необхідно придбати в сезоні весна-літо 2020, і стільки ж застарілих елементів образів, про які можна поки забути

ПРИДБАТИ: романтичну сукню з оборками

СХОВАТИ: силуетну сукню в сітку

2019 року всі божеволіли від суконь у велику сітку, нібито зв'язаних улюбленою бабусею, а 2020-го всі мріятимуть про придбання повітряних суконь з невагомими оборками та різними рюшами.

ПРИДБАТИ: шкіряну спідницю

СХОВАТИ: напівпрозору спідницю 

На особливу увагу в новому сезоні заслуговують спідниці, виконані зі шкіри. Настав час забути про напівпрозору модель і зробити ставку на стильну шкіряну спідницю з глибоким розрізом біля стегна.

ПРИДБАТИ: тренч незвичного крою 

СХОВАТИ: класичний бежевий тренч 

Незважаючи на те, що класичний бежевий тренч вважається основою гардероба, час внести трішки деконструкції і кольору для весняного настрою.

ПРИДБАТИ: босоніжки з квадратним носиком 

СХОВАТИ: босоніжки з гострим носиком 

У сезоні весна-літо 2020 всі дизайнери одноголосно заявили про необхідність придбання босоніжок з квадратним носиком. Тому прибираємо на далекі полиці моделі з гострими і круглими носиками і купуємо взуття з квадратним або прямокутним мисом родом з 1990-х років.

ПРИДБАТИ: джинси з помітним переднім швом 

СХОВАТИ: джинси з накладними кишенями 

Якщо минулого сезону всі "ганялися" за джинсами-карґо (завуженими донизу) з великою кількістю функціональних кишень, то тепер список модного вбрання очолюють широкі джинси з помітним переднім швом.

ПРИДБАТИ: речі класичного синього відтінку 

СХОВАТИ: речі кольору фуксії 

Яскрава фуксія здає свої позиції цієї весни і передає естафету першості відтінку Сlassic Blue, який експерти інституту Pantone вибрали головним кольором 2020 року. 

ПРИДБАТИ: мотузковий пояс

СХОВАТИ: шкіряний масивний ремінь

Мотузкові пояси цієї весни витісняють великі ремені в стилі 1980-х років. За допомогою ременя-мотузки можна підкреслити лінію талії.

За інформацією vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: стильмода
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень