7 «залізних» аргументів на користь навушників Apple AirPods Max

Назвали перелік переваг

Останнім часом повнорозмірні навушники почали втрачати свої позиції, поступаючись місцем вкладишам вакуумного типу. І цій тенденції є цілком розумне пояснення: крихітні гаджети, розміщені в кейсі, набагато зручніше носити із собою. 

Поява бездротових повнорозмірних навушників AirPods Max від Apple перевернула все з ніг на голову. Вони одразу сподобалися користувачам, і з багатьох причин стали мегапопулярними. Пропонуємо вашій увазі перелік переваг цього чудового продукту.

Ергономічний дизайн

Епл у цьому аспекті завжди була попереду, і нові навушники не стали винятком. Кожна деталь була ретельно пропрацьована, тому підсумкова конструкція вийшла хоч і мінімалістичною, але елегантною і по-справжньому ергономічною. AirPods Max комфортно сидять на голові, і навіть за тривалого носіння не доставляють дискомфорту.

Простота користування

Інтуїтивно зрозуміле керування пристроєм — характерна ознака всіх яблучних пристроїв, ця модель навушників не є винятком. Запозичена в Apple Watch цифрова корона дає можливість без зайвих зусиль коригувати гучність, відповідати на дзвінки чи перемикати треки.

Потужний чіп Apple H1

У кожному вусі працює окремий процесор, тому якість звучання дуже висока. З’єднання Bluetooth стабільне, завдяки чіпу значно спрощується та пришвидшується налаштування та перемикання між пристроями, які працюють під iOS.

Висока автономність

AirPods Max можуть працювати в режимі відтворення аудіо приблизно 20 годин, що для повнорозмірних гаджетів надзвичайно гарний показник. Наявність швидкої зарядки дає можливість усього за декілька хвилин отримати години прослуховування музики.

Прозорий режим та функція шумозаглушення

Якщо ви хочете повністю абстрагуватися від зовнішнього середовища, функція шумозаглушення впорається із цим практично ідеально. Але якщо потрібно краєм вуха чути, що відбувається навколо, це можна реалізувати, активувавши прозорий режим.

Адаптивний еквалайзер

Адаптивний означає, що це технологія, яка сама виконує тонкі налаштування звучання, враховуючи анатомічні особливості вуха людини, а також проточне просторове положення голови. 

У підсумку власник AirPods Max отримує ідеально налаштований пристрій, який буде видавати звук найвищої якості незалежно від того, чим він зараз займається: їде в метро, йде вулицею або сидить у кріслі перед комп'ютером.

Повна інтеграція в екосистему Apple

Легке перемикання між пристроями (планшетом, ноутбуком чи смартфоном) значно полегшує та робить максимально комфортним перегляд фільмів, прослуховування музики чи розмови телефоном.

Резюме

З огляду на всі перераховані переваги Apple AirPods Max, можна без будь-яких умовностей стверджувати, що в категорії бездротових повнорозмірних навушників це безумовний лідер, рівних якому немає і, мабуть, ще довго не буде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень