В Києві спалили тисячі підроблених навушників «Apple» (ФОТО/ВІДЕО)

Продукція була підроблена

Київські митники знищили 10 партій контрафактної продукції «Apple», яку ввезли в Україну з порушенням охоронюваних законом об’єктів прав інтелектуальної власності компанії «Apple Inc».

Серед знищеного були підроблені навушники, блоки живлення, перехідники та інші аксесуари, повідомляє Київська митниця у Facebook.

Загалом у спеціальній печі спалили 2500 одиниць контрафакту. Більшість з цих товарів ввозили в Україну поштовими каналами та в міжнародних експрес-відправленнях невеликими партіями.

У митниці також зауважили, що невдовзі планують знищити ще одну партію контрафактної продукції «Apple».

До слова, контрафактна продукція – це продукція, яка виготовлена з порушенням прав інтелектуальної власності, простими словами – підробка. Згідно зі ст. 17 ЗУ «Про зовнішньоекономічну діяльність» в Україні забороняється, зокрема, експорт та імпорт товарів, які здійснюють з порушенням прав інтелектуальної власності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень