7 порад багатих людей для досягнення успіху

Вони ними користуються у власному житті

1. Не бійтеся помилки

Помиляється кожен. Втім, не кожен робить висновки і пробує ще раз. «Безстрашність - це коли вам страшно, але ви все одно робите стрибок», - каже мільярдерка і людина 2023 року за версією Тіmе Тейлор Свіфт

2. Оточуйте себе «правильними» людьми

Складно чогось досягти, коли навколо люди, котрі у вас не вірять і тягнуть «на дно». Тому відомий американський письменник та лайф-коуч Ентоні Роббінс, за семінари якого платять мільйони доларів, радить змінити оточення, бо поки ви слухаєте негатив, у негатив перетворюється і ваше життя. 

3. Сконцентруйтесь на головному

Якщо однаково витрачати сили на всі завдання, ви їх витратите. Тому засновник компанії Meta Марк Цукерберг радить концентруватися на тому, чого хочете досягти, відокремлюючи важливе від другорядного. 

4. Цікавтеся психологією

Щоб знайти підхід чи не до кожної людини, цікавтеся психологією та вивчайте поведінку людей. Бо вміння зрозуміти, оцінити і виразити почуття - ключ до успішних взаємостосунків у всіх сферах, каже Опра Уінфрі - американська телеведуча та одна з найвпливовіших жінок світу за версією Forbes.

5. Мисліть нестандартно

Якщо ви вчинили нестандартно - значить, відкрили щось нове. Так вважає Ларрі Еллісон - співзасновник компанії Oracle (найбільшого у світі розробника програмного забезпечення), який торік посів З місце у списку найбагатших людей Forbes.

6. Знайте, чого ви хочете

І це - перший крок до успіху, вважає засновник Virgin Group, британський бізнесмен Річард Бренсон. Він завжди ставив перед собою сміливі цілі. Чи то запуск нової авіакомпанії, чи то освоєння космічного туризму.

7. Постійно розвивайтеся

Якби ми не розвивалися, давно застрягли б на одному рівні, вважає американський бізнесмен Воррен Баффет, який увійшов до ТОП-10 найбагатших людей планети. У свої 95 років він багато читає і досі навчається. Тож радить відвідувати конференції й семінари, проходити онлайн-курси, самостійно шукати інформацію, яка цікавить і зробити це життєвою звичкою.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень