7 березня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітаємо іменинників!

oir.mobi

7 березня іменини святкують Петро, Опанас, Пилип, Федір, Михайло.

Також День ангела сьогодні відзначають жінки на ім'я Анфіса.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з Днем Ангела. Нехай твій ангел-хранитель наділить тебе силою, сміливістю і розсудливістю, нехай дасть тобі віру, наполегливість і цілеспрямованість. Бажаю тобі великого і чистого кохання, успіху, і здоров’я!

***

Сьогодні твій День Ангела і я вітаю тебе з цим чудовим святом! Нехай твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких негараздів, допомагає в складних життєвих ситуаціях та дає наснаги, коли здається, що вже немає сил!

***

Бажаю, щоб ви ніколи не розлучалися, щоби твій ангел завжди знаходився у тебе за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який укриє від будь-яких негараздів своїм крилом!

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Бажаю, щоб твій охоронець завжди був з тобою поруч, оберігав і опікав. Хай щастя і любов, увага і можливості тебе супроводжують по життю! А ще бажаю краси навколо, турботи, щирості, багато радості і сюрпризів! Зі святом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень