27 лютого: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

27 лютого відзначають іменини чоловіки на ім'я Кирило, Михайло, Федір, Оксентій, Юрій, Аврам, Єгор, Георгій.

У цей день святкують День ангела лише чоловіки.

Вітання з Днем ангела

***

Сьогодні світле для тебе свято – День Ангела, день твого небесного захисника і покровителя. Нехай же він оберігає тебе, охороняє у важкі моменти життя та ніколи не відмовляє тобі в надії та любові. З Днем Ангела!

***

З Днем Ангела! Від щирого серця бажаю тобі щастя і благодаті, незгасимої світлої надії та невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує твої молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи!

***

Я вітаю тебе з радісним та світлим днем, з днем твого янгола-охоронця! Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід й заздрісних очей, хай буде твоя душа завжди наповнена великою любов’ю й щастям.

***

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе з іменинами й бажаю, щоб твоє життя підносило приємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя й щирої любові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень