6 мільйонів гривень для опалювального сезону

Саме стільки «Рівнегаз» виділив на підготовку до нового сезону

З початку поточного року ПАТ «Рівнегаз»  витратило 6,2 мільйона гривень для забезпечення безаварійної роботи системи газопостачання Рівненської області в опалювальний період 2015-2016 років. В першу чергу, робота з підготовки до опалювального сезону  спрямована на забезпечення належного технічного стану систем газопостачання, дисципліни газоспоживання, своєчасний стан розрахунків за спожитий газ всіма категоріями споживачів,   роз’яснювальну роботу з безпечного використання газу в побуті.

Крім цього, в ході підготовки до опалювального сезону 2015-2016 років станом на 1 вересня 2015 року проведено планово-технічне обслуговування газових приладів у більш ніж у 117 тисяч помешкань області. При цьому у  понад 4,5 тисяч абонентів було виявлено несправності газового обладнання та приладів, самовільне встановлення газового обладнання, відсутність тяги та втручання в роботу димових та вентиляційних каналів, що становило загрозу здоров’ю та життю людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень