6 речей у вітальні, які свідчать про гарний смак господарів

Це акценти, кольорова гама, місця для сидіння, килим, освітлення

Центральний акцент

У вітальні має бути щось, що притягує погляд (не телевізор), і навколо чого будується решта інтер'єру. Це можуть бути витвір мистецтва, предмет меблів, камін, картина, розкішний диван або антикварний журнальний столик.  

Кольорова гама

Дотримуйтеся правила 60-30-10. 60% — домінуючий колір, 30% — допоміжний і ще 10 — акцентний. Наприклад, 60 — це колір стін або дивана, 30 — відтінок штор або килима, 100 — предметів декору: подушок та інших дрібниць.

Місця для сидіння

Не просто один диван має бути у вітальні, а щось ще — крісла, стільці та пуфики. Усе це робить простір візуально цікавішим і налаштовує на бесіду, що розслаблює.

Килим

Він створює затишок. Головне - правильно підібрати розмір. Якщо килим буде занадто малим, кімната здаватиметься візуально меншою. А якщо він буде від стіни до стіни, то кімната втратить стиль. Килим має заповнювати центр кімнати, заходити під диван, але залишати вільне місце.

Правильне освітлення

Має бути кілька джерел світла — на кожен випадок і настрій. Це, приміром, стельова люстра, бра, настільна лампа, торшер.

Індивідуальність

Ваша індивідуальність має відчуватися в облаштуванні кімнати. Її можна передавати з допомогою свічок, намальованої вами картини, кімнатних рослин або незвичайного предмета декору.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень