5 порад, як зберегти нерви, гроші, роботу, стосунки та особистий простір

На період карантину

В одну мить Світ змінився, бо цей чарівний «пендель» від коронавірусу просто не залишає вибору людству, тож доводиться пристосовуватися та змінювати звичний уклад життя.

Отож, аби цей непростий період минув без відчутних втрат, можна скористатися такими порадами:

Врятуйте Світ, лежачи на дивані!

Повірте, жорсткі запобіжні заходи у вигляді карантину, прийняті в усьому світі - необхідність!

Мрія стала реальністю і нам випав шанс врятувати Світ, лежачи на дивані.

Звичайно, подвиг - це завжди самопожертва, тож доведеться скасувати тренування з тенісу, футболу, плавання, більярду, просто в спортзалі, й інші приємні і, можливо, навіть необхідні ритуали.

Підтримувати себе у формі можна і вдома - онлайн-тренування з кращими тренерами планети до ваших послуг - просто запитайте в гугла.

У цей період можна зекономити на відпочинку у кафе та ресторанах. Це приємний бонус. Адже щомісяця на це йде немаленька сума.

Stop panic

Весь Світ охоплений панікою з приводу того, що безліч бізнесів зупинилися, люди втратили роботу або бояться втратити її найближчим часом.

Найпоширеніше питання: «Що робити, щоб зберегти своє «місце»?

Перш за все, варто пам'ятати, що віддалений режим роботи - це не відпустка, а час працювати вдвічі продуктивніше, щоб ваша цінність, як співробітника, була ще помітнішою, тоді і про скорочення у вашого начальства думок не виникне.

Якщо ж робота зупинилася, чесно дайте собі відповідь на питання, чи можете ви вплинути на ситуацію, щоб вона зрушилася в позитивну сторону?

Якщо «так», робіть це і немає проблем!

Якщо «ні» – то паніка точно не вихід. Значить це час для вас зробити зупинку, видихнути і переосмислити те, що відбувається.

Сприятливий час для накопичень!

Звичайно, з огляду на попередній пункт, і так зрозуміло, що гроші на дурниці краще не витрачати.

Благо, зробити це не складно, врешті-решт магазини одягу закриті, тож чоловіки рідше чують прохання дружини типу: «Треба нову сукню, туфлі або сумку». А онлайн покупки – це відлуння шопоголізму. Бо купувати новий «лук» для весняних прогулянок уже неактуально. І коли це актуально настане – поки невідомо.  

Бережіть відносини на відстані!

Дивно, що час карантину скасовує всі істини і правила, які працювали раніше. І це стосується відпочинку з друзями і рідними, які зараз далеко.

На період карантину цю відстань краще зберегти і відмовитися від походів в гості. При цьому, підтримувати і зміцнювати зв'язок можна, використовуючи всі можливості, даровані прогресом. Якщо у когось із ваших близьких день народження, зробити подарунок можна, скориставшись послугою доставки.

План «Б»!

Не дивлячись на обмеження в спілкуванні, зберігати особистий простір на карантині виявилося складніше. Адже, якщо раніше спілкування з домашніми (дружиною, дітьми, батьками, загалом з тими, з ким ви ділите квадратні метри проживання) було дозованим, то тепер ми отримуємо чистий концентрат з 100% уваги і порятунку здається, не має.

Пам'ятаєте цей жарт, коли чоловіку говорять:

«У вас є два варіанти:

- А) провести карантин з дружиною і дітьми або варіант Б) ...

- Варіант Б! Б! Б-однозначно!».

Тобто, чоловік одразу ж обрав будь-що інше, лише не перебування у сім’ї в «режимі 24/7». І це не тому, що немає кохання, а через те, що простір та особисті кордони потрібні всім.

Так ось, рятівний варіант «Б» - звучить приблизно так: «Кохана, я подумав, що саме час розібрати мотлох на балконі або в гаражі, сараї і т.д.». Загалом, те, що вас давно просили зробити, але чого робити не хотілося і те, в чому вам точно не будуть допомагати.

Не будьте безпечними, дотримуйтесь заходів безпеки і будьте здорові!

Джерело - epravda

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень