58 поїздів «Укрзалізниці» відсьогодні курсують за новим графіком

Зміни торкнулися і Рівненщини

З неділі, 12 грудня, «Укрзалізниця» запустила перші 58 поїздів за новим графіком, створивши 29 нових сполучень між містами у різних куточках країни.

Цей графік перевезень у компанії називають «революційним», оскільки він заощадить пасажирам 4,5 млн год у наступному році завдяки прискоренню кількох десятків поїздів та оптимізації маршрутів.

У найближчі кілька днів почнуть курсувати загалом 19 нових поїздів. Одним із таких є потяг №113/114 Бахмут – Львів, що проїжджатиме через Рівне.

Поїзд, який є більш зручною модифікацією популярного маршруту №141/142, дав нові сполучення для Рівного та Луцька зі Львовом, Житомиром, Києвом, Полтавою, Харковом і Бахмутом, що своєю чергою, забезпечує нове сполучення між сходом та заходом країни, - йдеться у повідомленні УЗ.

Також серед новинок в графіку перевезень компанія відзначила поїзд №57/58 Київ – Рахів. Раніше він прибував у місто Заліщики серед ночі (о 02:20), а відтепер прибуватиме вранці – о 07:17. Відправлятиметься цей потяг о 20:52.

Передбачена новим графіком також зупинка у Костриживці – місці легендарного оглядового майданчика, звідки відкривається видовищна панорама на Заліщики та Дністер.

Ще один традиційно популярний туристичний напрямок – Буковина – також отримав два додаткові сполучення: з Миколаєвом та Полтавою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень