55 день війни: як вторгнення росії вплинуло на бюджет Рівного та області

Чи доведеться нам економити і на чому

Попри повномасштабне вторгнення росії, міській владі поки вдається утримувати фінансову стабільність.

Ба більше, бюджет Рівного за даними на 1 квітня – перевиконано на понад 16 мільйонів гривень.

Здебільшого ця сума отримана з єдиного податку, повідомив начальник управління бюджету Віктор Шульга. За березень планові надходженні теж виконані. Заборгованості щодо зарплат і енергоносіїв та навіть у сфері культури й освіти місто не має.

Єдине, що за цей час не проводили капітальні видатки. А загалом мерія вирішила не витрачати більше, ніж заробляє наш бюджет, додав Віктор Шульга.

Серед головних чинників, які забезпечили надходження до бюджету, це надані пільги, акциз із пального, акциз із роздрібної торгівлі та адміністративні збори.

Щодо бюджету Рівненщини – в обласній військовій адміністрації вважають недоцільним поки оприлюднювати будь-які дані. Але заспокоюють: патової ситуації з бюджетом області немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень