Має 526 стрибків з парашутом: У Львові працює унікальна психологиня – монахиня Анисія (ФОТО/ВІДЕО)

Вона була військовослужбовицею

Сестра Анисія – психологиня у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій. Вона надає індивідуальні та сімейні консультації для військових та їхніх родин. Монахиня добре знаходить мову зі співрозмовником, адже сама має 5 років військової служби і зробила 526 стрибків з парашутом. Також за освітою вона психолог-психотерапевт.

Сестра Анисія працює з учасниками бойових дій вже понад 8 років:

У 2014 році була потреба допомоги пораненим у львівському військовому госпіталі. Тоді по штату було дуже мало психологів і цю роботу виконували волонтери.

 

В госпіталі, коли пішла волонтерити, то мене одразу взяли до роботи, тому що коли людина прожила свої кризові ситуації: нерозкриття парашута, армію від А до Я в усіх її нюансах, то у спілкуванні з військовими це дуже допомагає, — пояснила сестра Анисія.

Вона наголошує, що травма у всіх – одна: це бойова травма, і її однаково доводиться проживати як військовим, так і їхнім найріднішим людям, які завжди поруч. І цю травму потрібно вчитися долати з допомогою фахівців.

Джерело: city-adm.lviv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень