5 знахідок, які не можна приносити у дім: народні прикмети

Знахідки, які можуть принести нещастя

Загублена річ має свою «душу» і енергетику, яку отримує від свого власника. І енергетика може бути не завжди позитивною. 

Монети

 Досить часто люди, щоб позбутися фінансових проблем, викидають на перехрестях гроші, щоб «відкупитися» від негараздів. За допомогою монет грошові невдачі переносяться з однієї людини на іншу.

Тому не можна підбирати на перехресті гроші, а особливо дріб'язок.  Згідно з народними повір'ями і прикметами, гроші, знайдені на вулиці, можутьпринести бідність та неблагополуччя у родину.

Прикраси

Загублені прикраси несуть в собі символ нещастя. Особливо це стосується каблучок. Пращури вважали, що саме ця прикраса має найбільш сильний енергетичний зв'язок з власником.

Через каблучку чи обручку можна передати біди, нещасливе кохання і навіть вінець безшлюбності. 

Голки та шпильки

Езотерики кажуть, що негативною енергією найкраще «заряджаються» гострі металеві предмети. Ось тому голки або шпильки в 99% випадках не втрачені, а викинуті на вулицю спеціально.

Якщо колишній власник носив такий предмет, як оберіг, ця знахідка передасть тільки те, від чого він хотів уберегтися. 

Гребінці

Гребінці, як і дзеркальця чи браслети, мають тісний зв'язок зі своїм власником, його думками, емоціями і минулим. Раніше їх часто використовували в якості магічних атрибутів, силу яких було дуже складно переоцінити.

Хрестик

Натільні хрестики, які покликані захищати свого власника від усього негативного, при втраті, навпаки, стають потужною енергетичною зброєю.

Така знахідка здатна змінити долю нового власника, або, іншими словами, ви розділите усі гріхи і зло з минулим володарем натільного хрестика.

 Джерело: gazeta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень