5 випадкових знахідок, які віщують удачу: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Підкова

Колись давно, коли іншого транспорту, крім коней, не було, знайти підкову на дорозі було звичайною справою. Проте навіть у ті часи це вважалося величезним успіхом. По-перше, коней тримали в основному заможні люди, а тому підкова була своєрідним символом багатства.

По-друге, багатії нерідко набивали своїм скакунам підкови з дорогоцінних металів або прикрашали їх дорогоцінними каменями. Тому така знахідка могла суттєво покращити матеріальне становище.

Сьогодні підкова, як і раніше, є символом успіху та добробуту. Тим більше, що знайти таку річ зараз непросто. Тому, якщо побачите на дорозі підкову, обов'язково принесіть її додому та повісьте над вхідними дверима.

Ікона

Якщо ви знайдете на дорозі іконку, не проходьте повз. Підніміть її, освятіть в церкві та завжди носіть із собою в сумці або кишені. Знайдена ікона вбереже вас від неприємностей і приверне успіх.

Ґудзик

Побачити на дорозі чийсь відірваний ґудзик — це не така вже рідкість. І, напевне, ви ніколи не звертали уваги на цей непримітний предмет. Дуже даремно.

Виявляється, знайдений ґудзик віщує хороші новини. І чим більше отворів буде в ґудзику, тим більше радості принесе вам отримана звістка.

Знайдений предмет потрібно підняти, просмикнути в нього червону нитку і зав'язати на вузлик. Потрібно завжди носити за собою цей оберіг. Ґудзик буде охороняти вас від вроків та порчі, буде відваджувати від вас недоброзичливців. Тільки важливо нікому не показувати свій оберіг, щоб він не втратив магічну силу.

Ключ

За допомогою ключа люди зачиняють житло, захищаючи його від грабіжників та інших недоброзичливців. Із давніх часів вважалося, що знайдений ключ може стати оберегом для людини. Він охороняє від злих духів, береже від небезпек, а ще він захищає житло та приносить успіх в угодах із  нерухомістю.

Найсильніший оберіг — це старий ключ, який вже вкрився іржею.

Якщо ж ви знайшли новий ключ, не привласнюйте собі відразу. Спробуйте знайти власника. Якщо господар не з'явиться, сховайте ключик під порогом або за луткою.

Монета

Справжній успіх — знайти на вулиці стару монету, яка вже давно не використовується. Якщо вона іржава, погнута, тріснута — це ще краще.

Це -  талісман, який принесе вам добробут і допоможе у кар'єрному рості. Завжди тримайте цю знахідку при собі.

Проте намагайтеся нікому її не показувати. Найкраще носити монетку в гаманці, щоб вона примножувала ваші гроші. Обов'язково беріть із собою талісман на роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень