5 вазонів, які притягують бідність

Їх краще позбутися

Люди здавна вірили, що рослини мають енергетику: якісь – позитивну, якісь – навпаки. Тож до вибору вазонів, які поставити вдома, ставилися дуже серйозно. Є прикмети, що деякі рослини можуть бути причиною постійних негараздів у родині та бідності.

Фікус

Цей вазон погано впливає на характер чоловіків. Вважається, що фікус якимось чином робить їх агресивними скандалістами. А постійні скандали й стреси не допоможуть чоловіку у розвитку кар’єри.

Плющ

Цю рослину неофіційно називають «енергетичним вампіром». Люди вірили, що цей вазон перекриває грошовий потік, особливо, якщо він стоїть у передпокої.

Герань

Ця квітка – улюблениця багатьох господинь. Проте прикмети радять мати міру з розведенням цих рослин. Мовляв, якщо їх багато у домі, вони притягують злидні. Вдома буде достатньо однієї квітки.

Монстера

Цей вазон взагалі загадка. Про нього є купа прикмет і його теж називають «енергетичним вампіром». Вона може бути причиною сварок і фінансових проблем, у жодному разі не ставте її у спальні. Краще милуватися монстерою у якомусь магазині чи кав’ярні.

Дифенбахія 

Цю рослину часто дарують ворогам або тим, кому бажають зла. Часто такий презент дарують заздрісники. Забобонні люди завжди намагаються позбутися квітки, аби взагалі не заносити її у будинок.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень