5 українських зірок, які вдало вийшли заміж за мільйонерів

Вони насолоджуються гарним життям, виховують дітей і одночасно розвивають свою кар'єру

У той час як багато жінок мріють про шлюб із мільйонером, ці знаменитості давно вже стали дружинами заможних чоловіків. Вони насолоджуються гарним життям, виховують дітей і одночасно розвивають свою кар'єру.

Ассія Ахат та Ігор Баленко

Скрипалька Ассія Ахат зуміла досягти значного успіху у своїй кар'єрі, попри те, що класична музика не завжди приваблює молоде покоління.

Однак її спів і виступи на електроскрипці знайшли відгук у серцях шанувальників. За її музичні досягнення їй дали звання «Заслужена артистка України».

Звісно, така талановита жінка обрала відповідного чоловіка - власника торговельної мережі «Фуршет».

Їхнє знайомство було випадковим: Ігор купував свіжу газету в переході, а Ассія проходила повз, тримаючи в руках скрипку.

Пара одружилася у 2000-му році, і на той момент у кожного з них уже була дитина. Через три роки в сім'ї з'явилася спільна дитина - син Філіп.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Українська телеведуча знайшла свою другу половинку в особі казахського мільйонера, на ім'я Алмаз.

Їхнє знайомство відбулося у 2018 році під час відпочинку в Іспанії, після чого вони багато спілкувалися телефоном, проводили разом час.

У лютому 2021 року закохані одружилися на Мальдівах, а вже в листопаді того ж року вони офіційно зареєстрували свій шлюб в Україні. Наразі вони живуть разом у Швейцарії.

Алла Костромічова та Джейсон Капоне

У 2015 році українська модель одружилася. Її обранцем став італійський мільйонер Джейсон Капоне.

Пара не влаштовувала гучне весілля, а вважала за краще тихо і скромно зареєструвати шлюб у США.

У листопаді 2015 року в Алли народився син Сальваторе, а в червні 2023 року модель оголосила про народження доньки Аврори.

Ксенія Бугрімова та Сашик Лакмал

Українська режисерка одружилася з принцом зі Шрі-Ланки, на ім'я Сашик Лакмала. Їхнє весілля відбулося на узбережжі Індійського океану.

Разом вони виховують сина Оскара, який з'явився на світ 2019 року.

Олеся Бацман та Дмитро Гордон

Олеся раніше працювала редактором у Савіка Шустера, і одного разу їй довелося взяти інтерв'ю у Дмитра.

Тоді вони дуже добре поспілкувалися. Коли Бацман залишилася без роботи, Гордон підтримав її, зробивши стару знайому позаштатним кореспондентом свого видання.

Відтоді їхні стосунки поступово переросли з професійних у романтичні. Попри те, що в Дмитра Ілліча вже було четверо дітей, з Олесею в них народилися ще троє дівчаток.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень