5 речей у гаманці, які притягують бідність: народні прикмети

Деякі речі в гаманці можуть відлякувати з нього гроші

Що не можна носити в гаманці

 

Чеки магазинів

Магазинні чеки – символ ваших витрат. Їм не місце у вашому гаманці, бо вони блокують позитивну енергетику і відводять від вас гроші.

Фотографії рідних

Езотерики вважають, що гроші люблять увагу, тому саме вони повинні бути на першому місці у вашому гаманці. А фотографії рідних людей потрібно зберігати в альбомах.

Квитки на громадський транспорт

Квитки теж мають енергетику витрат. Багато людей люблять носити їх у своєму гаманці, тим самим перешкоджаючи припливу фінансів.

Рецепти на ліки

Енергетика гаманця блокує енергію, яка повинна була б спрямовуватися на одужання, тим самим змушуючи вас хворіти набагато довше. Крім того, гроші почнуть йти тільки на ліки.

Візитки інших людей

Візитка - це носій енергетики чужої людини. Тому вони мають властивість впливати на повноту вашого гаманця, якщо будуть перебувати там.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень