5 речей у гаманці, які притягують бідність: народні прикмети

Деякі речі в гаманці можуть відлякувати з нього гроші

Що не можна носити в гаманці

 

Чеки магазинів

Магазинні чеки – символ ваших витрат. Їм не місце у вашому гаманці, бо вони блокують позитивну енергетику і відводять від вас гроші.

Фотографії рідних

Езотерики вважають, що гроші люблять увагу, тому саме вони повинні бути на першому місці у вашому гаманці. А фотографії рідних людей потрібно зберігати в альбомах.

Квитки на громадський транспорт

Квитки теж мають енергетику витрат. Багато людей люблять носити їх у своєму гаманці, тим самим перешкоджаючи припливу фінансів.

Рецепти на ліки

Енергетика гаманця блокує енергію, яка повинна була б спрямовуватися на одужання, тим самим змушуючи вас хворіти набагато довше. Крім того, гроші почнуть йти тільки на ліки.

Візитки інших людей

Візитка - це носій енергетики чужої людини. Тому вони мають властивість впливати на повноту вашого гаманця, якщо будуть перебувати там.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень