5 пуховиків, які вийшли з моди у 2022 році (ФОТО)

Стилісти розповіли, які моделі пуховиків вийшли з моди у 2022 році, яких краще позбутися, щоб виглядати стильно

Пуховик із поясом

Це антитренд вже кілька років. Дана модель із претензією на жіночність насправді не тільки виглядає неактуально, так ще й не гріє, а все через те, що щільно прилягає до тіла, і всередині немає повітря.

Пуховик з хутром

Теж можна викинути, і це попри те, що хутряне оздоблення на пальті знову повернулося в моду. До пуховиків це не має жодного стосунку. Також варто розуміти, що носити натуральне хутро в 21 столітті вважається поганим тоном, а ось знайти куртки з хорошим штучним хутром не так просто. Та й більше одного сезону вона не проживе.

Пуховики з рукавом 3/4

Це не тільки не стильно, але ще й не практично. Така модель втрачає своє найголовніше призначення – захист від холоду. Зазвичай у таких курток-пуховиків не тільки куці рукави, а й загальна довжина - а це дуже непрактично.

Пуховик зі спідницею

Він був створений для створення жіночного образу, але повністю провалився. Мало того, що така модель візуально збільшує стегна та порушує пропорції, так і підібрати низ під нього дуже складно – штани та спідниці виглядають безглуздо.

Тонкі облягаючі куртки-пуховики 

Це непрактичні та застарілі моделі. Попри сучасний ультратонкий утеплювач, такий верхній одяг не може достатньо зігрівати. До того ж з ним складно створити трендовий образ, тому що під низ не надіти жоден об'ємний светр чи створити багатошаровість.

Джерело: Сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень