Наймодніший нюд-манікюр на осінь 2022 (ФОТО)

Актуальні відтінки - від ніжно-рожевого до кавово-коричневого

Перламутровий манікюр «втирка»

Такий дизайн виглядає дуже ніжно, а перламутрове покриття додає жіночим ручкам ніжності та витонченості. Нігті з таким манікюром виглядають ідеально рівними та сяючими.

Втирка робиться на прозорій основі. Її відтінки також можуть відрізнятися – від сріблястого до перламутрового.

Це чудовий варіант для святкового манікюру, а особливо якщо у вас заплановане весілля. Єдине - на нігті ще можна нанести блискітки чи інші прикраси. 

Пастельно-рожевий манікюр

Нюдовий манікюр у пастельно-рожевих тонах підійде дівчатам як із короткими, так і з довгими нігтями. Це універсальний дизайн. Пастельні лаки практично непомітні на нігтях, але ваші руки виглядають доглянутими. Можна використовувати додатковий дизайн, або зробити один ніготь не таким кольором, як інші, але більшість все ж таки зупиняться на монодизайні.

Омбре

У нюдових відтінках омбре виглядає дуже ніжно, а якщо додати блискучий перламутровий лак, то образ буде ще й святковим. Такий манікюр набагато актуальніший, ніж застарілий френч. Виберіть два відтінки, які плавно переходитимуть в один одного, і нехай майстер закріпить результат матовим або глянцевим зміцнювачем.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень