5 предметів на підвіконні, які притягують бідність та хвороби: народні прикмети

Які речі варто прибрати із підвіконня

Не можна класти ключ від дому на підвіконня, в іншому випадку притягнете в будинок проблеми і бідність.

Езотерики вважажють, що не можна зберігати на підвіконні фотографії. Неважливо, у альбомі вони, чи у фоторамці. Інакше люди, зображені на світлинах, матимуть проблеми зі здоров'ям.

Не можна зберігати на підвіконні порожні ємності: банки, пляшки чи вази. Це притягуватиме пустоту у дім, злидні та сварки.

Їжа на підвіконні - погана прикмета. Наші пращури зазвичай ставили гарячі страви на підвіконня лише у день похорону, щоб душа померлого могла насититися востаннє у домі.

Також пращури вважали, що рушник на підвіконні притягує лихо. Дозволено було класти його на підвіконня лише у поминальні дні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень