5 предметів на кухні, які притягують гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

На думку езотериків, є предмети із так званою енергетикою багатства, які здатні принести в будинок добробут. Також давні народні спостереження свідчать, приміром, про те, що лавровий лист на кухні здатен притягувати гроші.

Круглі предмети

Езотерики впевнені, що коло є чудовою формою, що створює гармонійний потік енергії. Ця форма добре підходить тим, хто мріє розбагатіти. Тому експерти рекомендують купити в їдальню круглий стіл та використовувати круглі тарілки.

Зелень у горщиках

Також варто вирощувати м'яту, кінзу, базилік та шавлію на своїй кухні. Вони не тільки ідеально доповнюватимуть страви, але й послужать грошовим магнітом. Вкрай важливо при цьому, щоб рослини були здоровими, добре виглядали.

Жовті аксесуари

Важливий момент – не можна не переборщити, а інакше колір перестане працювати, почне викликати тривогу.

Приправи

Спеції мають найпотужнішу енергетику і можуть приваблювати багатство до будинку. Особливу увагу експерти радять звернути на імбир, гвоздику, ваніль, кріп, лавровий лист.

Дзеркало

Потрібно повісити дзеркало навпроти плити, щоб у ньому відбивався вогонь. Це допоможе привернути у дім гроші. Але дзеркало обов'язково має бути чистим та без пошкоджень.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень