5 ознак, що вам пора навести порядок у своїй шафі

Поради з підтримки ладу у шафі

Ваші щоденні пошуки у шафі виснажують

Щоденне сортування шафи у пошуках потрібної речі – це наче непрохане тренування рук та уважності. І якщо вам потрібно витратити більше, ніж кілька секунд для того, щоб знайти потрібну блузку чи штани, це може свідчити, що у вашій шафі не так чисто, як вам хочеться думати.

Навіть якщо у ній панує позірний порядок, справжня організованість полягає у тому, що вам легко знати все, що ви шукаєте – і при тому зробити це досить швидко.

У вас забагато однакових речей

Звісно, є щось розумне у тому, щоб купувати якусь річ у кількох кольорах, щоб припасувати її до різних образів. Та якщо у вас накопичилося з десяток білих чи чорних футболок, запитайте себе, а чи справді ви всі їх носите?

Можливо, настав час звільнити кілька полиць та позбутися усього, що вам насправді непотрібно.

Ви надто довго думаєте, що вам одягнути

Вам і справді може знадобитися деякий час для того, щоб підібрати вдале вечірнє вбрання, але якщо ви стоїте перед шафою і кілька хвилин не можете зрозуміти, в чому ж вам піти до магазину, це свідчить про те, що ваша шафа організована зовсім неправильно.

У вас більше одягу, ніж місця в шафі

Незалежно від того, чи ви живете у квартирі, чи у просторому будинку, реальність така, що всі ми маємо обмежений простір у своїх шафах. І проблемою це стає тоді, коли вашого одягу більше, ніж цього простору. Тож, хоч це може і здаватися складним завданням, вам потрібно відсортувати одяг та позбутися непотрібного.

Проте, повірте, зрештою це буде значно легше, ніж ви очікували: точно виявиться, що на дні вашої шафи завалялося кілька блузок, які ви точно більше ніколи не вдягнете на вулицю.

Ви не пам'ятаєте, коли востаннє організовували простір у шафі

Чи пам'ятаєте ви, коли ви востаннє перебирали речі та позбувалися усього непотрібного? Якщо ні, то саме час цим зайнятися. Вам може здаватися, що у вас зовсім небагато речей, проте під час прибирання ви точно виявите замалі штани чи футболку з діркою, яку би давно пасувало викинути.


Джерело: porady.24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень