5 наймодніших кольорів манікюру осені-зими-2023-2024 (ФОТО)

Це коричневий, чорний френч, металік, черепаховий, зелений

Коричневий

Цей колір залишається трендовим. Зробіть коричневе абстрактне чи мармурове покриття, або покрийте нігті матовими чи глянцевими відтінками цього кольору. Також можна зробити коричневий френч чи один з нігтів розмалювати леопардовими візерунками.

Чорний френч

Він дуже добре поєднається з модними нині червоними кольорами в образі. Урізноманітніть цей дизайн золотими візерунками, чи поєднайте його з білим тлом.  

Металік

Цей манікюр, який ще називають глазурованим чи хромованим, теж не виходить з моди. Але для осені і зими вибирайте більш темні відтінки. 

Черепаховий

Це тренд  у стилі ретро. Адже цей дизайн нагадує оправи старих окулярів. Можете прикрасити ним усі нігті, зробити черепаховий френч, чи поєднати з пастельними нейтральними кольорами. 

Зелений

Для холодної пори року обирайте не світлі весняні відтінки, а більш насичені темні, близькі до кольору смарагду.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень