5 модних суконь для зустрічі Нового року-2024 (ФОТО)

У щасливих кольорах

2024 - рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Його щасливими кольорами вважають жовтий (золотий), зелений, смарагдовий, сріблястий, червоний, білий. Пропонуємо вашій увазі святкові сукні у цих кольорах. Вони підійдуть для зустрічі Нового року. 

Біла

Хоч колір - не надто практичний, але для свята буде доречним. Це може бути сукня з шовку, з паєтками. А дівчатам з гарною формою ніг до лиця буде біла сукня ультра-міні. 

Жовта

Якщо боїтеся бути надміру яскравою, зверніть увагу на пастельні відтінки. Сукня цього кольору може бути приталеною, з пишною спідницею, з помітними акцентними деталями. В моді також «голі» сукні, тобто з прозорої тканини, і з відкритою спиною чи плечима.

Червона

Цей колір особливо модний цього сезону. У ньому ви будете помітною і яскравою. Сукня може бути з трикотажу, шовку, з паєтками, з ефектним вирізом у зоні декольте чи ніг. Хоча і стримані фасони теж будуть досить ефектними. 

Срібляста

Цей колір завжди асоціюється з особливою атмосферою, піднесеним настроєм. Тож буде дуже доречним для зустрічі свята.

Смарагдова

Це теж колір удачі. Сукня може бути класичного зеленого чи благородного смарагдового відтінків. Обирайте той з них, який поєднуватиметься найкраще з вашими кольором шкіри та очей. У моді сукні з велюру, з напівпрозорої тканини, у дрібну смужку, з паєтками, блискітками тощо. 

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень