5 модних шарфів холодного сезону 2023/2024 (ФОТО)

Вони довгі й помітні

З вовни

Одна з найуніверсальніших моделей 2024 року. Легко комбінується з усіма образами. Модна носити і як шарф, і як головний убір, і як накидку на плечі. Обирайте шарфи з вовни базових пастельних кольорів або ж насичених яскравих.

З яскравим принтом

Обирайте принт-клітинку, лінію чи будь-який інший. Головне, щоб він був яскравим. Такий шарф миттєво перетворить найнудніший образ на стильний і помітний. Єдине: будьте обережні з деталями і не додавайте забагато аксесуарів. 

Дутий

Шарф, виготовлений з того ж матеріалу, що й пуховики, відмінно зігріє в морози. Він - дуже модний у цьому сезоні і підкреслить ваше відчуття стилю.

Плетений масивний

Завжди буде акцентом в образі і привертатиме увагу. Комбінувати цей шарф варто із шапкою з подібного матеріалу. Доберіть ту модель, яка поєднуватиметься з вашим образом. 

Хомут

Найлегше укладати. Досить накинути на шию, створивши ефект легкої недбалості. А на вулиці - легко його накинути на голову. 

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень