5 кімнатних рослин, які «проганяють» із дому гроші: народні прикмети

Кімнатні рослини, які, за повір’ями, притягують до будинку бідність

Фікус

Народна прикмета свідчить, що рослина приносить як фінансові проблеми, так і негативно впливає на характер чоловіків. Вважається, що фікус викликає чоловічу агресію, яка блокує грошову енергію.

Плющ

Часто плющ називають «енергетичним вампіром» у світі кімнатних квітів. Також ця кімнатна рослина може перекривати грошовий потік, говорить прикмета. 

Монстера

Монстера належить до категорії ліан, які, як вважається, сильно висмоктують позитивну життєву енергію з людей що живуть поруч з ними. Також ця кімнатна рослина здатна «висмоктувати» з вас всі гроші на непотрібні речі.

Папороть

Це рослина з негативною енергетикою, а наші предки взагалі вважали її символом горя та смерті. Також цей вазон притягує постійні проблеми у фінансовому плані: гроші йдуть як пісок крізь пальці.

Дифенбахія

Нерідко рослину дарують ворогам, щоб викликати у них злидні. Забобонні люди поспішають позбутися квітки або зовсім хитрують, щоб вона не потрапила до житла. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень