5 кілометрів капремонту: у Рівному ремонтуватимуть ділянку дороги на Дубенській (ФОТО)

Від траси Київ-Чоп до перехрестя з вулицею Кулика і Гудачека

У Рівному ремонтуватимуть вулицю Дубенську. Йдеться про капітальний ремонт ділянки від траси Київ-Чоп до перехрестя з вулицею Кулика і Гудачека. Це приблизно 5 кілометрів.

На початку травня міський голова Олександр Третяк підписав розпорядження, відповідно до якого замовником робіт призначив управління капітального будівництва.

У цьому переліку є ще 3 об’єкти – це капремонт частини вулиці Володимира Стельмаха та нове будівництво тротуарів на Ювілейному й у Квасилові. Зокрема, йдеться про вулицю Корольова – навпроти тротуарів, які понад рік стояли розриті, бо там не могли завершити вкладання бруківки.

Тепер з іншого боку вулиці – біля церкви – теж буде пішохідна доріжка. Її будуватимуть з нуля, бо зараз там трава і пагорб, а місцеві змушені ходити дорогою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень