«Втрачене через війну дитинство»: 14-річна рівнянка виступила на Євробаченні з суперзіркою Рітою Орою (ВІДЕО)

Селебреті публічно підтримала Україну

Британська співачка Ріта Ора підтримала Україну на найпрестижнішому музичному конкурсі Євробачення. У Ліверпулі вона вийшла на сцену з біженкою з Рівного і виконала свою пісню Anywhere.

Поки знаменитість співала, дівчинка Софія танцювала з м'ячем в руках, який символізує втрачене через війну дитинство. Відомо, що юна танцівниця жила в Рівному, але після повномасштабного російського вторгнення була змушена переїхати до Великої Британії.

— Для мене Софія уособлює силу і надію в ці неспокійні, трагічні і мінливі часи.

 

Ми не повинні забувати про привілей Великої Британії грати роль приймаючої країни на конкурсі Євробачення 2023 для України після перемоги Kalush Orchestra торік, - написала Ора в Twitter.

Співачка додала, що Велика Британія любить Україну і цього року її виступ присвячений саме нашій країні.

— Софія відкриває мій виступ цього вечора, граючи з м'ячем, уособлюючи втрату дитинства для цих нещасних біженців. Я сподіваюся, що цей дивовижний пісенний конкурс відкриє серця по всій Європі та світу, - підсумувала знаменитість.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень