4 ідеї розкішного дизайну нігтів для зими 2023/2024 (ФОТО)

Вони підійдуть і для зимових свят

З блискітками

Вони не виходять з моди. І такий манікюр підійде для різдвяно-новорічних свят. Зробіть нюдовою основу і кілька нігтів виділіть з допомогою глітеру. Прихильницям французького манікюру сподобається варіант дизайну, в якому кінчики нігтів виконані різноколірним блиском.

Золото

Це писк зимової моди 2023-2024 року. Щоб створити золотий ефект на нігтях, підійдуть фольга, глітер, хромована пудра, золотий лак. До речі, золото чудово виглядає в парі з усіма наймоднішими відтінками манікюру зими, в тому числі з коричневим та оливковим.

Фіолет

Фіолетовий колір теж в моді цієї зими. Підійдуть і яскраві варіанти фіолетового манікюру з камінцями, глітером, і однотонні ніжно- лавандові. Не цурайтеся і манікюру зі світловідбивним лаком. Він теж не втрачає актуальності.

Смарагд

З цим глибоким, насиченим, елегантним та шляхетним кольором доречно зустріти зимові свята. Оригінально виглядатиме френч у смарагдових тонах: матовому і глянцевому. Також для прикраси смарагдового кольору підійдуть зображення сніжинок, золото тощо. 

 Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень