5 дерев біля дому, які притягують благополуччя та достаток: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Горобина

Городину здавна вважали потужним оберегом для дому, який захищає житло від злих сил. Крім того, це дерево покращує настрій і позитивно впливає на гормональний фон.

Також горобина, за прикметами, є символом жіночності і допомагає жінкам легше пережити труднощі.

 

Акація

У народних прикметах акація вважається символом родючості і природними ліками проти безпліддя. А ще вона покращує настрій та позбавляє стресу, особливо під час цвітіння, коли дарує неповторний аромат.

Калина

Калина несе позитивну енергетику молодості, здоров'я, сімейного щастя. Це дуже корисне дерево для молодят або родини з дітьми. Також всім відомі численні корисні властивості ягід малини.

Груша

Грушу наші пращури вважали символом довголіття, щасливого материнства і міцного шлюбу. Це дерево також корисне для ягідної ділянки. Груша захищає малину, смородину і виноград від гнилі й шкідників.

Яблуня

Яблуня - символ краси, молодості, ніжності, удачі в коханні, чарівності та щастя в сімейному житті. А ще дерево пов'язують з довголіттям та достатком.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: дерева
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень