45 мільйонів бюджету розвитку Рівненщини ділили дві комісії

В обласній раді зібралося спільне засідання бюджетної комісії та комісії з питань будівництва та розвитку інфраструктури

Депутати погодили продовження та початок будівельних робіт на 44 об’єктах в області. Майже половину бюджету розвитку спрямували на об’єкти освітньої галузі, їх перелік називає начальник обласного управління капітального будівництва Ярослав Мазярчук:

 

- До переліку включено 16 об’єктів, з яких 3 включено до фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Реконструкція незавершеного будівництва школи в селі Горбаків Гощанського району, будівництво школи на 226 учнів в селі Пісків Костопільського району, загальноосвітня школа на 796 учнів в селі Глинне Рокитнівського району. Планується також продовжити будівництво-реконструкцію восьми перехідних об’єктів та розпочати п’ять нових об’єктів.    

 

Понад чотири мільйони виділили на продовження будівництва об’єктів галузі «Охорони здоров’я», за ці кошти планується продовжити реконструкцію ендокринологічного відділення обласної дитячої лікарні, Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини, терапевтичного корпусу Рокитнівської райлікарні та амбулаторії сімейної медицини в Костополі.

Між тим, три з половиною мільйони гривень виділили на продовження будівництва стадіону у Зарічному та на будівництво спортивного комплексу в Сарнах і спортзалу в Здолбунівській ДЮСШ.

Майже 9 мільйонів гривень виділяється на надання субвенцій семи районним бюджетам, Острогу та Кузнецовську на капремонти закладів освіти та культури.

Водночас, обласному бюджету надали майже 10 мільйонів субвенції з бюджету Рівненського району на реконструкцію школи в Корнині та Шпанові, та дитячих садків в Оржеві та Великому Житині. Між тим, бюджетна комісія також погодила субвенцію на спів фінансування шкільних автобусів.

До слова, понад мільйон спрямували на продовження реконструкції оглядового майданчика Рівненського аеропорту.

Як зауважив голова бюджетної комісії Юрій Благодир, вже за 2 місяці цього року обласний бюджет перевиконано на 13 мільйонів.

Нагадаємо, на ремонт інфекційного відділення депутати згоди не надали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень