40 собак не дають спати рівнянам біля радіозаводу

Поблизу приміщення колишнього радіозаводу влаштували розплідник для собак. Приватний підприємець розводить тибетських мастифів просто під будинками людей.

В зв’язку з цим мешканці прилеглих будинків сьогодні зібралися на демонстрацію. Розповідають – вже три ночі не сплять. Якщо раніше в розпліднику було лише 5 чи 6 тварин, то зараз їх близько 40. Вони постійно гавкають і не дають спати людям в навколишніх будинках.

На подію зреагував і депутат в цьому окрузі Олександр Бабат. Проте сам на місце не прибув, прислав замість себе помічницю. Вона розповіла, що до уваги цю ситуацію візьмуть, проте все, чим можуть допомогти – написати звернення до влади.

Мешканці вже зверталися і до влади, і до поліції. Проте всі розводять руками – це приватна територія, і вони не можуть на ситуацію якимось чином впливати.

До слова, на протест відреагувала й поліція. Патрульні прибули на місце й пояснили, що нині триває розслідування, проводиться перевірка документів у власника.

Протестувальники зібрали підписи в присутніх та пообіцяли: якщо в 10-денний термін ситуація не вирішиться – будуть перекривати вулиці.

Більше інформації читайте завтра на сайті Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень