Український дизайнер представив на червоній доріжці Каннського фестивалю 4 захопливі образи (ФОТО)

Сукні привернули увагу відомих особистостей

Багато гостей Каннського кінофестивалю обрали сукні від українських брендів. Зокрема, найчастіше одягали сукні від Андре Тана.

Вбрання дизайнера відкрило Каннський фестиваль

У вечірній сукні Андре Тана із колекції під назвою «Глибокий океан» на червону доріжку вийшла міжнародна продюсерка українського походження, засновниця «Оскара для блогерів» WIBA Awards Марія Гражина Чаплін.

Сільва Даян, засновниця Beverly Hills Beauty International Group та президентка Всесвітньої асоціації боротьби зі старінням обрала для своєї появи чорний оксамит. Вона одягнула сукню-бант «Подарунок долі», створену спеціально для події.

Єгипетська актриса та модель Несрін Санад приголомшила своїм видом у костюмі «Лотос океану».

Завершальним акордом стала поява блогерки Тетяни Коряк, яка прийшла у відвертій «сукні нареченої» від Андре Тана.

Цю сукню модельєр представив публіці під час показу колекції Open Your Eyes у Парижі, який закривала супермодель Аліна Байкова.

Джерело:jetsetter.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень