4 предмети, які кладуть поруч із грошима, щоб вони примножувались: народні прикмети

Грошові прикмети

Дріжджі

Ще з давніх-давен у людей була віра в те, що для того, щоб у будинку завжди були гроші, потрібно в гаманець покласти маленький пакетик сухих дріжджів. Можливо, декому це може здатися смішним, лише наші предки вірили, що як тісто росте від дріжджів, так і кількість грошей буде примножуватись.

Осика

Здавна люди були переконані, що це дерево має магічні властивості. Наші пращури вважали, що осиковий лист є символом багатства та грошей. Якщо покласти його поруч із тим місцем, де ви зберігаєте гроші, то він сприятиме притягненню багатства.

Щаслива купюра

Якщо ви витратите щасливу купюру, то не зможете накопичити гроші, і подальше життя проходитиме у злиднях. Радять використовувати банкноти, на яких є дата вашого народження. Дуже добре, якщо будуть дві останні цифри.

Монета з червоною ниткою

У Китаї прийнято прив'язувати до монет нитки червоного кольору. Китайці переконані, що цей талісман сприятиме надходженню грошей до сім'ї. На вигляд це звичайна кругла монетка, всередині якої є квадратний отвір. Досить часто на цих монетах бувають зображені ієрогліфи. Вони й символізують багатство.

Зазвичай, такі монетки кладуться якомога ближче до грошей. Головна тут кількість. Якщо покладете 2 монетки, то це дасть можливість накопичити трохи більше грошей, а 3 монети дозволять домогтися кар'єрного зростання.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень