3 способи, як виростити троянду з букета (ФОТО)

У домашніх умовах дуже легко укоренити, а потім і виростити гарний кущ троянди

Способи вирощування троянди

1.Розчин з дріжджів

 

Приготуйте суміш з 1 л води та 100 мл розчинених в ній дріжджів. Опустіть в розчин стебла квітки на одну третину її довжини. Залишити на дві доби.

Потім дістати з водної суміші стеблинки, промити в теплій воді й знову поставити в суміш, вже опустивши до половини стебла. Розчин буде випаровуватися, тому треба підливати воду. Стебла тримати в розчині до тих пір, поки на них не з’явиться коріння.

2.Медова вода

 

Приготуйте розчин з 1 літра води і 1 ч. ложки меду. В солодкий розчин потрібно занурити стеблинки троянд на одну третину довжини.

Витримати в розчині від 10 до 12 годин. Потім дістати стебла і перемістити в посудину зі звичайною водою, зануривши стебло на половину довжини.

3.Алое

 

Приготуйте суміш з 1 літра води і 10 краплями свіжовичавленого соку алое. Занурити стебла в суміш до половини їх довжини. Необхідно постійно стежити за рівнем суміші, при її поступовому зменшенні обов’язково доливати воду.

Днів через 10 до складу додати ще 5-7 крапель соку алое. Цей склад прискорює утворення бічних коренів і активує регенерацію рослинних клітин.

Коли у стеблинок вже в достатній кількості з’являться коріння, їх потрібно посадити в землю. Для вирощування троянд підійдуть як квіткові горщики зі спеціальним ґрунтом, так і відкриті земельні ділянки, сприятливі для вирощування квіткових рослин.

Джерело: simya.com.ua

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень