360 тисяч гривень - на перевезення Рівненської обласної ради

Та виконавчого апарату

Рівненська обласна рада оголосить аукціон на нерегулярні пасажирські перевезення для депутатів і виконавчого апарату. Нині торги на етапі подання пропозицій. На сайті Prozorro вказана сума 360 тисяч гривень.

Це гроші розраховані на три місяці надання послуг перевізниками. З жовтня по 31 грудня цього року депутатів обласної ради та виконавчий аппарат мають возити:

Два легкових автомобілі  E класу:

На один орієнтовно запланували 8 тисяч кілометрів пробігу, а на інший 11 тисяч кілометрів.

Audi A6 - типовий представник E класу.  Бізнес-автомобіль (клас E, англ. executive car) — це автомобіль, за розмірами більший, ніж невеликий бізнес-автомобіль, але менший, ніж люкс-автомобіль.

Легковий автомобіль D класу:

8 тисяч кілометрів пробігу.

Ford Mondeo - представник D класу. За європейською класифікацією, автомобіль класу D (великий сімейний автомобіль, невеликий бізнес-автомобіль) — це автомобіль, за розмірами більший, ніж малий сімейний автомобіль, але менший, ніж бізнес-автомобіль. Різниц

Легковий автомобіль SUVкласу:

9 тисяч кілометрів пробігу.

BMW X6 - представник SUV класу люкс. SUV за більшістю характеристик схожі з легковими пасажирськими автомобілями. Їх «універсальність» зумовлена здатністю виконувати різні завдання, в тому числі не властиві легковим автомобілям — перевезення великої кільк

Мікроавтобус MPVкласу (не менше 12 місць):

1 800 кілометів пробігу.

Багатоцільовий транспортний засіб або MPV як новий клас автомобілів з’явився в середині вісімдесятих, коли неймовірно квадратний Renault Espace надійшов на ринок Європи. Найпоширеніший тип MPV - це мінівен.

Автобус великої місткості (не менше 35 місць) підвищеної комфортабельності:

Тисяча кілометрів пробігу.

До цього класу відноситься 35-місний Higer

Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону складає 1800 гривень, або 0,5% від суми. Торги стартують 22 серпня.

Як вказують у додатку четвертому тендерної документації, автомобілі надаються в будь-яку пору доби протягом 30 хвилин з моменту надходження заявки від Замовника за вказаною адресою по території м.Рівне в придатному для експлуатації технічному стані, заправлені в достатній кількості паливно-мастильними матеріалами.

Режим роботи водіїв автотранспорту – ненормований. У разі потреби:

-  робота у вихідні та святкові дні;

-  відрядження в межах України;

Заправка автомобілів паливно-мастильними матеріалами, їх технічне обслуговування, регулярне миття та чищення салонів здійснюються Учасником.

Учасник повинен мати диспетчерську службу та забезпечувати медичний огляд водіїв.

Для організації безпечної праці та ефективного контролю за роботою водіїв Учасник має забезпечити проведення обов'язкових щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів водіїв, а також перевірку технічного стану автотранспорті.

На час технічного обслуговування та ремонту автомобілів, учасник забезпечує обслуговування підмінними автомобілями відповідного класу та технічного стану.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень