30 поліцейських з Рівненщини поїхали вчитися до Львова

Це – майбутні офіцери громади

Напередодні три десятки поліцейських з Рівненщини приступили до навчань у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Протягом наступних 2,5 місяців вони вивчатимуть сучасні методи взаємодії поліції та громади, тактичну підготовку, контраварійне кермування тощо. Крім цього, поліцейські навчатимуться й під час практичних занять із моделюванням конкретних ситуацій.

Спеціальний підготовчий курс розробили українські та міжнародні експерти з правоохоронної діяльності. Окрім 30-ти правоохоронців з Рівненщини його вивчатимуть ще 30 поліцейських з Волині та 60 - з Хмельниччини.

Додамо, що створення інституту поліцейських офіцерів громади – це наступний крок у реформі Національної поліції, основна мета якого – забезпечити кожну ОТГ окремим офіцером, який буде звітувати як перед керівництвом, так і перед громадою, працюватиме і житиме на території цієї громади.

Нагадаємо, у серпні на Рівненщині стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади». До участі у проєкті відібрали 31 ОТГ Рівненщини з населенням понад 200 тис. людей.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень