Рівненські копи поїхали на навчання до столиці (ФОТО)

Патрульна поліція Рівненської області бере участь навчаннях МВС під Києвом

У масштабних заходах беруть участь підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ України — прикордонники, Нацполіція, Нацгвардійці та рятувальники. Навчання дадуть можливість відпрацювати та скоординувати дії правоохоронців під час виконання службових обов’язків.

Близько 10 поліцейських роти тактико-оперативного реагування на чолі з начальником Управління патрульної поліції в Рівненській області Сергієм Мерчуком відпрацьовують реальні ситуації, труднощі, з якими поліція стикнулася у 2018 році.

 

Зокрема - звільнення заручників, терористичні атаки, прибуття нарядів поліції на застосування зброї, вилучення вибухових пристроїв. Також відпрацьовуватиметься алгоритм дій під час виконання спільних завдань з прикордонниками, Нацгвардією по забезпеченню безпеки.

[media=132514][media=132513][media=132512]

Рота тактико-оперативного реагування патрульної поліції Рівненської області та рота поліції особливого призначення у складі зведених загонів відпрацьовують тактику дій при надзвичайних подіях, які моделюються.

Спецпризначенці ТОР та РПОП змагаються у службо-прикладних дисциплінах за інтенсивною програмою за Кубок Міністра МВС України.

Під час навчань проходять змагання різних спецпідрозділів системи МВС: орієнтування на місцевості, подолання смуги перешкод та вогнева підготовка.

[media=132511][media=132510]

Варто зазначити, що всі сценарії навчань – це реальні події, які відбувалися в нашій країні протягом року; блокування кордону та автошляхів, замінування та інші.

Загалом до участі у змаганнях залучено 1165 осіб та 102 одиниці техніки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень