Три речі, які при неправильному зберіганні притягують в дім проблеми: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

За спостереженнями наших пращурів і сучасних езотериків, усі предмети в домі мають свою енергетику. Якщо ми неправильно зберігаємо певні предмети, вони починають втрачати позитивну енергію і притягують негативну.

Віник

Донині збереглося повір’я, що віник потрібно зберігати нижньою частиною доверху, щоб в оселі панували щастя, гармонія, любов та спокій.

Наші предки вважали, що за допомогою віника не лише прибирають сміття, але й «вимітають» з дому злих духів, негаразди, проблеми.

Тому дуже важливо цей предмет правильно зберігати. Лише в такому разі він допоможе притягнути потік позитивної енергії в дім.

Фоторамка

Фоторамки часто використовують у декоруванні будинку і створенні затишку в ньому. Тому, за словами езотериків, дуже важливо звертати увагу на те, в якому стані вони перебувають.

Фоторамки не повинні бути надбитими, тріснутими або поламаними.

Навіть найменша тріщинка, невидима оку, притягне негатив. Особливо у відношенні до тієї людини, фото якої вставлене всередину.

Ножиці

Не можна ніколи залишати ножиці розкритими. Вважається, що вони можуть притягнути в оселю невдачі, проблеми. Також ножиці, як і ножа, не варто залишати на ніч на кухонному столі. Якщо так зробити, кажуть езотерики, то від хвороб та невдач не буде спасіння.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень