Три перевірені способи пошуку роботи в Нью-Йорку

Офіційні платформи, Facebook-групи та дошки оголошень - що краще?

Америка приваблює мігрантів із різних країн високим рівнем життя і чудовими перспективами для особистісного зростання та розвитку. Але домогтися успіху в США не так просто — вам доведеться докласти багато зусиль, запастися терпінням, бути готовим працювати спочатку на низькокваліфікованих посадах, щоб набратися досвіду й зрозуміти, як влаштована «країна можливостей» і в якому напрямку рухатися на шляху до мрії. А перший крок одразу після приїзду — знайти місце для працевлаштування. Зосередимося на одному штаті, найпопулярнішому серед українців. Пропонуємо поговорити про те, як шукати роботу в Нью-Йорку.

Дошки оголошень і сайти вакансій

Окреслимо відразу, цей спосіб є найефективнішим, найпростішим та підходить абсолютно всім. Ви можете використовувати україномовні, російськомовні та англомовні платформи, при чому рівень мови не важливий, адже є Google Translate, який легко інтегрується в браузер і робить роботу з іншомовними сайтами зручнішою.

Чим відрізняються дошки оголошень від сайтів вакансій? Перші більш різнобічні, тут окрім пропозицій роботи в Нью-Йорку (Бруклін, Мангеттен, Бронкс тощо) публікується багато іншої корисної інформації: оренда квартир і кімнат, останні новини, корисні статті для іммігрантів.

BAZAR.club

Найпопулярніша дошка оголошень в США. Зручна тим, що має інтерфейси 4-ма мовами (англійська, російська, українська та польська). Завдяки наявності фільтрів легко шукати пропозиції, які відповідають вашим запитам. 

Переваги платформи:

  • не потрібна реєстрація для перегляду вакансій і розміщення оголошень;
  • можна опублікувати власне повідомлення про пошук місця для працевлаштування типу "шукаю роботу в Нью-Йорку на кеш";
  • фільтр за категоріями й штатами спрощує і прискорює пошук потрібних варіантів;
  • докладний опис вакансій з умовами, обов'язками та вимогами до претендентів;
  • контактні дані роботодавців практично в кожному оголошенні. Ви можете зв'язатися безпосередньо з представником, якщо цікавить конкретна вакансія.

BAZAR.club — це не тільки пошук роботи. Цей майданчик буде корисним для всіх, хто хоче більше дізнатися про Америку. Тут ви знайдете каталог послуг, багато пропозицій для трак-драйверів, оголошення про оренду житла тощо.

Indeed

Сайт вакансій Indeed користується популярністю серед американців, європейців, а також жителів країн СНД, які перебувають у пошуку роботи. Сотні вакансій публікуються щодня. Доступні пропозиції в різних штатах. На цьому сервісі розміщують оголошення HR-менеджери топових компаній. Пропозиції фільтруються за різними параметрами:

  • дата публікації;
  • дистанційна або офлайн позиція;
  • рівень заробітної плати (погодинна ставка);
  • освіта і досвід претендентів;
  • тип роботи (повна або часткова зайнятість, за контрактом).

Повна інформація про вакансії, заробітну плату, вимоги до претендентів — це те, що допоможе вам знайти оптимальні варіанти для розгляду. Ви можете надсилати своє резюме на будь-які пропозиції. Деякі позиції вимагають проходження тестів і виконання кваліфікаційних завдань. Тобто, якщо ви профі в чомусь, маєте високі шанси на запрошення на інтерв'ю та отримання хорошої посади.

Telegram-канали та Facebook-групи

Соціальні мережі та менеджери такі як Telegram можуть здорово допомогти в пошуку роботи в Брукліні та в інших боро міста. Тисячі користувачів об'єднуються в спільноти заради допомоги один одному. 

Якщо віддаєте перевагу Telegram, рекомендуємо канал “Работа в Нью-Йорке”. Тут ви можете стежити за вакансіями, а також публікувати власні оголошення. Також можете використовувати групу у Facebook “Работа в Нью-Йорке | Jobs in New York”. Її переваги порівняно з іншими: російська мова, понад 45 000 учасників, серед яких багато роботодавців, надійна система безпеки (перевірка користувачів перед приєднанням).

«Сарафанне радіо»

Цей спосіб найдавніший, але актуальності не втрачає. Якщо у вас є знайомі в США, попросіть їх допомогти з пошуком роботи в Нью-Йорку. Можливо, є вакансії в місцевих магазинах. До речі, якщо робитимете покупки в супермаркетах (Food Emporium, Whole Foods, Walmart, Trader Joe's та ін.), зверніть увагу на оголошення на дверях на кшталт «We are hiring». Запитайте менеджера про роботу. Вам запропонують заповнити форму і за наявності вакансії зв'яжуться з вами. 

Як бачите, способів пошуку роботи в Нью-Йорку достатньо. Головне — не сидіти на місці та вперто рухатися до мети. Удачі!

* - на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень