27 липня - День медика: вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо медпрацівників із професійним святом!

День медика в Україні, починаючи з 2023 року, відзначають 27 липня.

Раніше всіх українських медиків вітали в третю неділю червня.

Але за указом президента України від 13 червня 2023 року День медичного працівника в Україні тепер щорічно відзначають в один і той самий день - 27 липня.

Вітання з Днем медика

***

Вітаю зі святом усіх медиків! Бажаю вам, щоб ваш білий халат і запах ліків відлякував усі хвороби не тільки від вас, а й від усіх ваших рідних і близьких. Будьте завжди здорові, радійте життю, і нехай приводів для радості буде невичерпна безліч. Даруйте людям здоров'я, і нехай доброта ваша повертається до вас бурхливим потоком подяки. Успіхів у всьому, благополуччя в житті і довгих, довгих років професійної діяльності!

***

Дорогі наші лікарі та всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі та в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!

***

Вітаю з Днем медика від щирого серця. Бажаю не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі та гарного настрою.

***

Вітаю вас з Днем медика і від душі бажаю чудового життя з хорошими аналізами, високим гемоглобіном і міцним, як броня, здоров’ям. Нехай кожен з вас буде справжнім героєм для своїх пацієнтів, важливим, значущим і любимим для своєї родини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень