25-річному прикордоннику з Рівного присудили орден «За мужність» (ФОТО)

Він гідно тримав оборону неподалік Соледару

Орден «За мужність» ІІІ ступеня присудили 25-річному офіцеру-прикордоннику з Рівного, який нині служить на Волині, Дмитру Михальчуку.

Нагороду президента прикордоннику присудили за мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння українському народові, повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У травні минулого року Дмитро Михальчук приєднався до лав Держприкордонслужби України. Спочатку проходив службу в Мукачівському прикордонному загоні, згодом у складі Сил оборони виконував завдання на українсько-білоруській ділянці.

В січні цього року військовик відправився на Донеччину, де неподалік Соледару разом з побратимами тримали оборону.

Позиції прикордонників зазнавали постійних обстрілів з танків, мінометів та гранатометів. Під час однієї з атак вагнерівців Дмитро отримав поранення, та, попри це, продовжив вести бій. Згодом його направили у медзаклад, а уже через тиждень прикордонник повернувся у стрій, де й надалі виконував бойові завдання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень